כ-350 תושבים במושב. 30 אחוזים מהם מתפרנסים מחקלאות.
התושבים מגדלים ירקות בשטח פתוח ובחממות. תוצרת החממות של המושב – (כ-100 דונם תבלינים ומעל 20 דונם עגבניות) ידועים בשווקי אירופה כאיכותיים ביותר, כמו התוצרת של שאר מושבי המועצה.
בתכנון: כפר תיירותי.
הסתיימה בהצלחה הרחבה ראשונה. האוכלוסייה מאד מגוונת ותואמת את האופי המסורתי-הפתוח של האוכלוסייה המקומית. הרחבה שניה (60 מגרשים) נמצאת בשלבי סיום.
בשלבי הכנה: קליטת עולים מצרפת, השכרת בתים במסגרת "בית ראשון במולדת" ואף הקמת בתי-קיץ.
התושבים מגדלים ירקות בשטח פתוח ובחממות. תוצרת החממות של המושב – (כ-100 דונם תבלינים ומעל 20 דונם עגבניות) ידועים בשווקי אירופה כאיכותיים ביותר, כמו התוצרת של שאר מושבי המועצה.
בתכנון: כפר תיירותי.
הסתיימה בהצלחה הרחבה ראשונה. האוכלוסייה מאד מגוונת ותואמת את האופי המסורתי-הפתוח של האוכלוסייה המקומית. הרחבה שניה (60 מגרשים) נמצאת בשלבי סיום.
בשלבי הכנה: קליטת עולים מצרפת, השכרת בתים במסגרת "בית ראשון במולדת" ואף הקמת בתי-קיץ.