עמק יזרעאל: חגיגה קולינרית במסעדת "בלה" שמציינת 11 שנים להקמתה

לרגל החגיגה, יארח השף ליפשיץ את השפים עומר שדמי ודניאל צור ממלון נורמן והלנה, שהחלו את דרכם במטבח של בלה. צילום: מסעדת בלה

מסעדת בלה בבית שערים, האיטלקייה של חברי הילדות השף עידן ליפשיץ והמסעדן ליאור גולן חוגגת 11 שנים להיווסדה. לרגל סזאת ארח ליפשיץ במטבח של בלה את השפים עומר שדמי ודניאל צור במקור גם הם ילידי העמק יזרעאל.
שדמי וצור שהחלו את דרכם במטבח של בלה הם הכוח המניע מאחורי המטבחים של מלון נורמן ומסעדת הלנה.
בערב החגיגי והנוסטלגי, יעניקו השלושה שהתפתחו מאז למטבחים שונים, אינטרפרטציה אישית לחלק מהמנות הוותיקות של המסעדה. סיעור מוחות קולינרי ומרתק של מטבח מקומי עם חומרי גלם מתוצרת העמק.
בין מבחר המנות שיוגשו: מנות פתיחה: שוט ביסק סרטנים, פחזניה טרטר בקר איולי חרדל, סרדינים כבושים ועוד.
מנות ביניים: תבשיל עונתי של חוביזה, לוף, מנוגד, תרד, בצל לבן, שום, יין לבן, ציר בקר, בהרט, שיפוד שקדי עגל, יוורט חם ועוד.
מנות עיקריות:  פורקטה טלה, פריקה, בצל לבן, שורש סלרי, סלרי, פטרוזיליה, נענע, רוטב יוגורט סחוג ובמיה, פילה דג ים עטוף לשון הפר ועוד.

החגיגה תתקיים בתאריך 12/12/22 (יום שלישי) החל מהשעה 18:00 – מספר המקומות מוגבל!
לפרטים נוספים ולהזמנת מקום: 04-9830730