מתכננים סופ"ש ביתי עם הילדים? תכינו עמם קינוח מהיר טעים ומפנק

צילום: יח"צ

נשארים בבית בסופ"ש עם הילדים? זהו מן מצוין לפעילות קולינרית משותפת, פשוטה ומהירה שתוצאתה שלגון טעים.
קבלו מתכון יצירתי עם הרבה מגוון אפשרויות של קישוטים מתוקים טעימים – שלגון פאדג' באמצעות גלידת פיינט של שוקולד בראוניס.

• רכיבים

1 פיינט של גלידת שוקולד בראוניס של בן & ג'ריס, מרוכך מעט
175 גרם שוקולד צ'יפס מריר
2 כפיות שמן קוקוס

רעיונות לתוספות: ג'ינג'ר מסוכר, שקדים טבעיים קצוצים, פופקורן קצוץ, פרחי היבסקוס, קוקוס, סוכריות, זרעי צ'יה, שברי קקאו, אבקת חמאת בוטנים ועוד.

• הוראות הכנה

ממלאים 6 תבניות שלגונים עם גלידת שוקולד בראוניז מרוככת- משתמשים במרית או בכף, כדי למלא את התבניות.
שמים את המכסים והמקלות במקום ומקפיאים את השלגונים למחות ל2-4 שעות.
כאשר השלגונים קפואים, מכינים את הזיגוג שוקולד על ידי שילוב שוקולד צ’יפס עם השמן קוקוס בקערה הניתנת לחימום במיקרו. מחממים במיקרו למשך 20 שניות כל פעם עד אשר השוקולד מומס וחלק. אם זה חם מדי, חשוב לאפשר לזה להתקרר מעט.
מכינים את התוספות כך שיהיו נגישים ומוכנים לשימוש מיד אחרי טבילת וזליפת השוקולד על השלגונים.
כאשר הכל מוכן והשוקולד נוזלי, אך לא חם מדי, מוציאים את השלגונים מהתבנית ומניחים אותם על תבנית עם נייר אפייה או אלומיניום.
טובלים את השלגונים או מזלפים את השוקולד מעליהם. בוחרים את התוספות האהובות ומפזרים מעל לשוקולד.
מסיימים לטבול ולקשט את כל השלגונים ומחזירים את התבנית למקפיא למשך כ-30 דקות עד שעה על מנת לאפשר לשלגונים להתקשות.

תיהנו!