ליאב בן חמו, מרצה במגמת הנדסת אדריכלות ועיצוב פנים, במכללה הטכנולוגית נוף הגליל, זו השנה הרביעית, מצהיר כי לו היה מתעניין צעיר ללימודי הנדסה הבחירה שלו הייתה ברורה, המכללה הטכנולוגית נוף הגליל.
"יש משהו הרבה יותר ממיוחד בללמוד במכללה בנוף הגליל, זה מעבר לצוות המסור והאכפתי, מעבר למקצועיות המרצים, מעבר למערכת תמיכה ומעטפת מרשימה, זה הכל ביחד ועוד משהו נוסף, זוהי מכללה שהיא משפחה, הציעו לי בעבר ללמד במכללות שונות וויתרתי, כאן ראיתי את כל מה שאני כסטודנט הייתי רוצה ושואף לקבל."
בן חמו, 35, אב לשני בנים מקסימים והבת השלישית בדרך, הוא מרצה אהוב ומוערך במגמת הנדסת אדריכלות ועיצוב פנים, ליאב נולד בבית שאן, בה גדל ואף שלפני כארבע שנים עבר עם משפחתו לעפולה, משפחתו הענפה נותרה בעיר הולדתו.
לפני ארבע שנים החל כמתרגל במכללה הטכנולוגית נוף הגליל, בתום השנה הראשונה ולאחר שראשת המגמה, ריקי מעוז, זיהתה את איכויותיו ומקצועיותו הצטרף כמרצה מן המניין.
לצד היותו מרצה במכללה הקים ליאב משרד אדריכלות עצמאי בהתמחות תכנון ועיצוב בתים פרטיים, אחת הסטודנטיות המצטיינות החלה לעבוד במשרדו כאדריכלית עיצוב פנים.
בין שירות מילואים לסבב מילואים נוסף, הצליח ליאב להוביל יחד עם צוות המגמה את הסטודנטים להצלחות מרשימות.
"ייחודה של המכללה הטכנולוגית נוף הגליל בא לידי ביטוי בפירמידההניהולית מחד ובאיכות צוותי ההוראה מאידך.
לא בכדי במגמה שלנו יש אחוזי הצלחה גבוהים, המרצים משקיעים, מסורים, נותנים את הלב, הדלת שלנו תמיד פתוחה בפני הסטודנטים בדיוק כמו שדלתות בעלי התפקידים הניהוליים במכללה פתוחות בפנינו. המסלול של סטודנט במכללה מאוד ברור ומדויק, ההשקעה והליוויאישיים, ולכן חווית הלמידה היא כה משמעותית".
״יש משהו הרבה יותר ממיוחד בללמוד במכללה הטכנולוגית נוף הגליל״
המרצה ליאב בן חמו, יליד בית שאן, וכיום תושב עפולה, גאה בצוות המרצים ובסטודנטים במגמה: "לא בכדי הציונים וההישגים במגמה גבוהים, הסטודנטים זוכים לחיבוק, ללמידה ולמעטפת תומכת לאורך כל תקופת לימודיהם במכללה״
צילום: טליה בן סבו
