רא״ל (מיל׳) ושר קבינט המלחמה לשעבר, גדי איזנקוט, יגיע היום לעפולה למפגש גלוי ופתוח עם תושבי העיר והסביבה. המפגש, שיתמקד בנושאי ביטחון, תקווה ומנהיגות ראויה, מתקיים ביוזמת מפלגת "ישר! עם איזנקוט" בראשותו, כחלק ממהלך נרחב של שטח ודיאלוג ישיר עם הציבור. האירוע ייערך בשעה 20-00 בערב באולמי פאר בעיר.
הגעתו של איזנקוט לעפולה מתרחשת בעיתוי קריטי – עם הכניסה לישורת האחרונה של מערכת הבחירות לכנסת. בעבור איזנקוט ומפלגתו, המפגש בעפולה מהווה סוג של אתגר פוליטי: העיר נחשבת לאורך שנים למעוז ליכודי מובהק עם בסיס תמיכה ימני איתן. הניסיון לפתוח צוהר לשיח ולפנות לקהלים חדשים בלב השטח הליכודי מסמן את רצונה של המפלגה להגיע גם לקהלים שאינם נמנים בהכרח עם בסיס התמיכה הטבעי שלה.
במהלך המפגש צפוי איזנקוט להציג את תפיסתו הביטחונית והלאומית, לאור ניסיונו העשיר כרמטכ"ל וכחבר קבינט המלחמה, ולקיים שיח פתוח עם הקהל על האתגרים המרכזיים העומדים בפני המדינה בעת הזו.
