סגן נ' נוסק לשמיים: גאווה עמק יזרעאלית במסדר הכנפיים של חיל-האוויר

סגן נ׳ מעמק יזרעאל, השלים בהצלחה שלוש שנות הכשרה מאתגרות כקצין לוחם וכצוות אוויר ויצטרף לשורות הלוחמים והלוחמות של חיל-האוויר, חוד החנית המבצעית והאסטרטגית של צה״ל
צילום: דובר צה"ל

בעיצומם של אתגרים ביטחוניים ובזמן שבו חיל-האוויר ממשיך להוכיח עליונות מבצעית מול איומים אזוריים – ובראשם איראן – נערך ביום חמישי האחרון מסדר הכנפיים היוקרתי של קורס הטיס מספר 190, במוזיאון חיל-האוויר בחצרים. מדובר באחד הקורסים היוקרתיים והקשים ביותר בצה״ל, השומר על מעמדו כסמל למצוינות, נחישות ומנהיגות. בין 37 הבוגרים שעמדו בגאווה על רחבת המסדרים היה גם סגן נ׳ מעמק יזרעאל.
סגן נ׳ השלים בהצלחה שלוש שנות הכשרה מאתגרות כקצין לוחם וכצוות אוויר. במקביל להכשרתו הצבאית, סגן נ׳ השלים תואר ראשון בניהול מערכות מידע באוניברסיטת בן-גוריון.
החל מהיום, יצטרף סגן נ׳ לשורות הלוחמים והלוחמות של חיל-האוויר, חוד החנית המבצעית והאסטרטגית של צה״ל.