ביה"ס 'העמק בנימין רוטמן' בעמק יזרעאל אירח טורניר ספורט ייחודי לתלמידות ותלמידים על הרצף האוטיסטי

השנה השתתפו בטורניר 10 נבחרות מבתי ספר מכל רחבי המחוז, שלקחו חלק ביום מלא בספורט, עבודת צוות, גיבוש, שמחה ותחושת שייכות
צילום: דוברות המועצה

זו השנה השנייה שבה מתקיים בעמק טורניר "משחקי הקשת", במסגרת החינוך ההתיישבותי – מסורת משמעותית של שותפות, הכלה וחיבור בין אוכלוסיות וקהילות. השנה השתתפו בטורניר 10 נבחרות מבתי ספר מכל רחבי המחוז, שלקחו חלק ביום מלא בספורט, עבודת צוות, גיבוש, שמחה ותחושת שייכות.
לאורך היום נהנו המשתתפות והמשתתפים ממשחקים ספורטיביים, מחוויות משותפות, מאווירה צבעונית ומלאת אנרגיה טובה, ובעיקר מאירוח חם ומחבק של צוותי החינוך בעמק.
בית הספר, בניהולה של שמרית אפרתי, הוקם בשנת 2022 ומעניק מענה חינוכי לבני ובנות נוער על הרצף האוטיסטי בגילי 12–21, במודל ייחודי של השתלבות עם בית הספר 'עמקים תבור'.

ראשת המועצה האזורית עמק יזרעאל, שלומית שיחור רייכמן: "׳משחקי הקשת׳ הוא ביטוי לערכים של שוויון, הכלה וקהילה. אנו גאות וגאים לארח את הטורניר המיוחד הזה כאן בעמק. תודה גדולה גם לתלמידות ולתלמידים מעוררי.ות ההשראה, שמלמדות ומלמדים את כולנו מדי יום על רגישות, התמדה, חברות ושמחת חיים״.

מנהלת אגף החינוך, הילה הררי: ״זו השנה השנייה שבה מתקיים הטורניר בבית הספר 'בנימין רוטמן העמק', מרגש לראות את התלמידות והתלמידים מגיעים.ות לכאן שמחים, נרגשים והתלהבות. תודה לצוות בית הספר על האירוח, לעמותת ׳אלומות אור׳, למפקחת משרד החינוך – אורנה פרידמן ולכל צוותי החינוך וההדרכה שלקחו חלק ביום המיוחד הזה״.