"אני חש כמי ששב הביתה, סוס מנצח לא מחליפים"

המשפטן, וההנדסאי המדופלם שרון סיבוני, שב למכללה הטכנולוגית בנוף הגליל ללמוד הנדסה אזרחית. צילום: דוברות המכללה

לפני 22 שנים סיים שרון סיבוני, אז איש משטרה מוערך מאוד, את לימודי הנדסת חשמל במכללה הטכנולוגית נוף הגליל. מאז הספיק ללמוד לתואר ראשון במשפטים, להקים משפחה לתפארת, לצאת לגמלאות לאחר 32 שנות שירות מסור במשטרת ישראל במגוון תפקידים משמעותיים בתחומי המודיעין השונים ועתה, בגיל 52 החליט לשוב ללמוד במכללה הטכנולוגית נוף הגליל ללימודי דיפלומה הנדסה אזרחית.

"אך טבעי היה לשוב ללמוד דווקא במכללה הטכנולוגית נוף הגליל", אומר שרון סיבוני ומוסיף, "מקום טוב לא מחליפים, סוס מנצח לא מחליפים, מכללה טובה ומקצועית עם סגל מרצים משובח, הנהלה ומנהלה הנכונים לעמוד לצדך ככל שתידרש, אין טוב מזה."

מרב ששון אמויאל, מנכ"לית המכללה הטכנולוגית ברכה את שרון לרגל הצטרפותו ללימודי הנדסה אזרחית, ואמרה: "הבחירה שלך ללמוד שוב לתואר הנדסאי במכללה היא תעודת כבוד והערכה לצוות המסור, המשקיע, המוביל את הסטודנטים בבטחה לקדמת החזית הטכנולוגית. הבעת האמון הזו היא הסיפור של המכללה, משפחה, מעטפת תמיכה, ליווי אישי עד להצלחה."