חביתה , שוקולד וגבינה צהובה הם המאכלים הפופולאריים בכריכים של ילדי ישראל, כך עולה מסקר שערכו לקראת החזרה לבית הספר, חברת תנובה ומכון המחקר Kantar (לשעבר TNS). הסקר נערך באופן אינטרנטי בתחילת חודש אוגוסט בקרב 500 משתתפים, המהווים מדגם מייצג של האוכלוסייה היהודית מעל גיל 18.
• חביתה המאכל הפופולארי בכריך, אחריה שוקולד וגבינה צהובה.
מהסקר עולה כי 65% מההורים מכינים לילדיהם כריך עם חביתה, 61% מהם מכינים כריך עם שוקולד ו-56% כריך עם גבינה צהובה. אחריהם בדירוג טונה (44%), חומוס (38%) וגבינה לבנה (36.5%).
עוד עולה מהסקר, כי 60% מהאימהות מכינות את הכריך לילד בבית, ו-32% מהאבות, כאשר רק 6% מילדי ישראל מכינים לעצמם את הכריך ו-2% מהילדים בישראל הולכים לבית ספר ללא כריך.