קובי פרץ, זהבה בן, או נס וסטילה? איפה אתם בעצמאות?

הפסקת האש המעורערת מול איראן ולבנון הובילו לקיום אירועי יום העצמאות חוזרים במתכונת מלאה ברשויות העמק: אז מי מופיע בעפולה, מגדל העמק, נוף גליל ובית שאן? המדריך המלא. צילום: ארכיון, עיריית עפולה

במשך תקופה ארוכה שררה אי־ודאות סביב קיום אירועי יום העצמאות בישראל, על רקע המציאות הביטחונית הרגישה והחשש מהתפתחויות אזוריות. אולם לאחר התייצבות יחסית בזירות הלחימה והגעה להבנות של הפסקת אש מול לבנון ואיראן, לפחות לעת עתה, לצד הרצון הציבורי לחגוג את יום העצמאות ה־76 למדינת ישראל – ראשי הרשויות המקומיות הודיעו על קיום החגיגות כמתוכנן, עם מופעים פתוחים לקהל הרחב.

← עפולה: זהבה בן ובן צור יובילו את הבמה המרכזית

בעיר עפולה צפויות החגיגות המרכזיות להתקיים בפארק העירוני, שם צפויים לחגוג אלפי תושבים מהעיר והאזור.
על הבמה תופיע ביום שלישי בלילה הזמרת זהבה בן, מהקולות הבולטים והאהובים בזמר הים־תיכוני בישראל, המזוהה עם להיטים רבים לאורך עשרות שנות קריירה. בן נחשבת לאחת הזמרות הוותיקות והמשפיעות בז'אנר.
אחריה יופיע הזמר בן צור, מהשמות הבולטים בגל החדש של המוזיקה. בן צור נחשב לאמן פורץ דרך בקרב הקהל הצעיר.
ביום רביעי, יום העצמאות עצמו צפוי להשתתף בטקס יקיר העיר גם הזמר שלומי שבת, מהאמנים האהובים והמזוהים ביותר במוזיקה הישראלית.

← נוף הגליל: חגיגה ים־תיכונית לכל המשפחה

בנוף הגליל צפויה חגיגה רחבת היקף עם הופעות של הפרויקט של רביבו וקובי פרץ, שיביאו לבמה אווירה ים־תיכונית קצבית, סוחפת ומוכרת.
לצד זאת, הילדים ייהנו ממופע של נתי הגעתי הופעתי, האהודה ואהובה בתחום הבידור לילדים בישראל.

← מגדל העמק: נס וסטילה יובילו את ערב העצמאות

במגדל העמק יתקיים אירוע עצמאות מרכזי באמפי העירוני, עם הופעה של הצמד נס וסטילה, מהשמות החמים במוזיקה הישראלית בשנים האחרונות, עם הלהיטים חרבו דרבו ותיק קטן, לצד הופעות נוספות, בהן מאיה דדון.

← בית שאן: חגיגה קהילתית ברחבי העיר

בבית שאן הוחלט השנה על פורמט שונה של חגיגות – אירועים קהילתיים שיתפרסו ברחבי העיר, כולל משאיות שמחה, מסיבת נוער, מופע DJ והופעות מקומיות, במטרה לחזק את תחושת הקהילה והשותפות בחגיגות.